SANDRA | Vogel- en dierenspeciaalzaak

Vogels van de maand

Groene kardinaal (exotische vogel)
meer vogels
Roodkuif kardinaal (exotische vogel)
meer vogels

Laatste nieuwtjes

Lees meer nieuws

Neem een kijkje in onze zaak

Wie zijn we?

Na in 1990 te zijn opgestart als algemene dierenspeciaalzaak groeiden we sinds enkele jaren uit tot een gespecialiseerde middelgrote vogelhandel onder ons nationaal en internationaal klantenbestand gekend voor zijn kwaliteit, diversiteit, hygiëne, kennis en klantgericht advies.

Tijdens de wintermaanden beschikken we over één van de grootste verzamelingen van Europese vogels en hun mutaties die in de handel te koop worden aangeboden. Steeds gaat het hem om vogels gekweekt in beschermd milieu ; voor illegale praktijken kan men bij ons niet terecht ! De jarenlange ervaring in de eigen kweek van Europese vogels en hun mutaties maken het voor ons mogelijk uitgebreid advies te verstrekken aangaande hun gezondheid en voeding, hun kweek en verervingen.

Ook een uitgebreid assortiment kleurkanaries en exoten (Amerikaanse, Aziatische, Afrikaanse en Australische) worden aan concurrentiële prijzen aangeboden.

Zondagvoormiddag = koffievoormiddag. Een geslaagde manier om in onze zaak ervaringen uit te delen aangaande onze hobby.

Onze vogelhandel is gekend voor zijn kwaliteit, diversiteit, hygiëne, kennis en klantgericht advies Sandra Calus en Stefan De Haes